Musaca De Vinete Cu Carne De Curcan

Daca nu o taiem calda si o punem in farfurii. Ingrediente musaca cu vinete si carne tocata.

Musaca De Vinete Si Carne Tocata De Curcan Recipe

Musaca de vinete reteta mamei mele.

Musaca de vinete cu carne de curcan. Daca mai avem rabdare lasam delicioasa musaca de vinete sa se raceasca putin apoi o taiem si o putem servi. Cate de lingurita de. Ingrediente musaca de vinete cu carne si cartofi.

Musaca de vinete cu carne tocata. 4 linguri de bulion gros de rosii. Peste rondelele de vinete se aseaza jumatate din cantitatea de carne de curcan asezonata apoi un strat de rosii spalate si taiate rondele din nou un strat de vinete peste care se plaseaza a doua jumate din.

Noi suntem mari amatori de vinete si ne plac in orice mancare. 800 g carne tocata de vita 400 g pulpa de rosii200 g cascaval200 g smantana3 4 linguri ulei3 oua2 3 vinete2 cepe tocate marunt 2 linguri pasta de tomate1 lingura boia1 lingura ierburi aromatice1 legatura patrunjel1 morcov taiat. Chimion macinat ienibahar.

Musaca de vinete reteta video de fiecare data cand fac musaca de vinete toata familia se bate pe ea. Vezi si alte retete din categoria mancaruri cu carne pentru fotografii culinare reusite foloseste nikon d3500. Rondelele de vinete se spala bine de sare apoi se plaseaza in vasul pentru cuptor tapetat cu trei linguri de seminte de in rasnite.

1 pahar 150 de ml vin rosu. Verificam musacaua de vinete iar cand cascacalul de deasupra este bine topit si usor rumen scoatem tava din cuptor. 4 catei de usturoi.

De carne de miel vita sau pui eu am folosit un amestec de 500 de grame de miel si 500 de grame de pulpe de pui 4 linguri de ulei de masline. De fiecare data cand fac musaca de vinete toata familia se bate pe ea. Vanata se curata de coaja si se taie rondele se presara cu sare si se lasa sa se odihneasca pana pregatim carnea.

Noi suntem mari amatori de vinete si ne plac in orice mancare insa in musaca ne plac. 500 g carne tocata din piept de pui 500 g de vinete 1 ceapa mare 2 linguri bulion 400 gr de rosii 50 ml ulei de masline 1 legatura patrunjel 1 lega. 4 vinete tinere 300 g carne tocata amestec porc vita o ceapa mare 5 6 catei de usturoi feliati 3 4 oua 3 rosii cateva masline feliate cateva fire de patrunjel si marar verde o lingurita delikat un praf de piper amestec de condimente maghiran busuioc oregano coriandru dafin piper cimbrisor un praf de sare ulei pentru prajit.

Reteta de musaca este foarta populara in balcani si in turcia si variaza de la o regiune la alta. Daca ti a placut reteta noastra musaca de vinete si carne tocata de curcan nu uita sa ii faci un review. Musaca de vinete si dovlecei 13 voturi 1 8.

Mod de preparare reteta musaca de vinete cartofi si carne de curcan. Se pune putin ulei intr o tigaie adanca. Straturi de rondele de vinete rosii ardei si carne tocata scaldate in smantana sau sos alb bechamel.

Musaca Delicioasă Cu Vinete și Cașcaval Culinar Mancaruri Preparate Din Carne De Pasare Preparate Din Carne De Vita Retete Culinare Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Musaca De Vinete Cu Carne De Curcan Si Costita Rețetă Petitchef

Musaca De Vinete Cu Carne Si Cartofi Laura Laurențiu

Musaca De Vinete Cu Carne De Curcan Si Costita Rețetă Petitchef

Musaca De Vinete Cu Carne De Curcan Si Costita Rețetă Petitchef

Musaca De Vinete Cu Carne De Porc

Musaca De Vinete Cu Carne De Curcan Si Costita Rețetă Petitchef

Musaca Dietetica De Vinete Cu Carne De Curcan Mancamsanatos

Musaca De Vinete Cu Carne De Curcan Si Costita Rețetă Petitchef


You have just read the article entitled Musaca De Vinete Cu Carne De Curcan. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfit.blogspot.com/2020/12/musaca-de-vinete-cu-carne-de-curcan.html

Belum ada Komentar untuk "Musaca De Vinete Cu Carne De Curcan"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel