Ardei Iute Tocat La Borcan Cu Ceapa

Ai grija ca ceapa sa ramana intreaga asa ca nu o indesa. Salata de ardei iuti cu ceapa este o conserva care nu trebuie sa va lipseasca din camara.

Reteta Salata De Ardei Iuti Cu Gogosari Si Ceapa

Le punem capacul și asta i tot.

Ardei iute tocat la borcan cu ceapa. Plus boabe de piper un ardei iute mic o radacina mica de hrean sare zahar otet de vin rosu apa o frunza de dafin. Amestecul de ceapă cu ardei se pune în borcane îndesându l bine și se toarnă peste el. Se pune pe foc apa cu oțetul sarea și condimentele plus zahăr în funcție de gust.

Mod de preparare salată de ardei iuți cu ceapă. Este o alternativa buna la clasicii ardei in otet si imi place ca se potrivesc si cu alte preparate culinare nu doar cu ciorbele. Sa te delectezi cu delicoasa ceapa murata la craciun.

1 kg ceapa marunta cat nuca. Preparare salata de ceapa si ardei iuti. Se spală bine ardeii și se toacă în rondele apoi se amestecă cu ceapa.

De salata de ardei iuti am aflat prima data anul trecut cand am primit un borcan de la matusa mea si fiindca mi a placut foarte mult anul asta am decis sa o pregatesc si eu. Se curăță ceapa și se toacă în cuburi. O salata picanta facuta intr un otet dulce acrisor numai buna de savurat in timpul iernii alaturi de o ciorba sau o mancare de varza.

In plus boabe de piper un ardei iute mic o radacina mica de. Ceapa se curata si se spala. Curata ceapa si pune o in borcan ai grija ca.

Incerca si cu arpagic. Lasati va sotii sa faca aceasta operatiune daca nu vreti sa va usture mainile si sa plangeti d oricum ei sunt consumatorii de ardei iuti d se amesteca si se pun in borcane. La ciorbe sau fripturi va fi delicioasa aceasta salata mai ales pentru amatorii de picanterii.

Ma declar fan ardei iuti. Anii trecuti am preparat ciusca dar anul acesta m am oprit la reteta lui merisor de ardei iuti cu ceapa in otet. La fel si ceapa.

Ingrediente salata de ceapa murata si ardei iuti. 3 kg ceapa 1 2 kg ardei grasi 1 5 kg ardei iuti 1 l otet 9 500 ml apa 6 linguri miere 100 zahar 100 g sare grunjoasa. Pornind de la această bază se pot dezvolta rețete în fel și chip cu ceapă usturoi mirodenii etc.

Apa fierbinte incet peste ceapa sigileaza borcanul este buna de mancat dupa patru. Curata ceapa si pune o in borcan. Cu siguranta daca veti gusta veti fi mai fericiti si mai iubareti.

Daca ai rabdare. Se lasă să fiarbă pentru 2 3 clocote. Acest preparat de ardei iute tocat este probabil cel mai simplu și la îndemână.

O frunza de dafin. Salata de ardei iuti cu ceapa si gogosari preparata la rece fara multa munca. Gspodinele stiu ca iarna nu se gasesc prea multe legume in piata si iau masuri de toamna cand pun in camara si borcane cu ardei tocat care se foloseste la orice tip de mancare.

După 3 4 ore cu o lingură pun ardeiul iute în borcane și după ce le umplu torn zeama din vas în fiecare borcan. Spre deosebire de reteta matusii eu nu am mai pus morcovi. Merita sa incerci reteta si sa te delectezi cu delicoasa ceapa murata la craciun ingrediente.

Mie din cantitatile date mi au iesit 5 borcane de 750 800 ml. Reteta scrisa si video pas cu pas.

Ardei Iuti In Otet Jamilacuisine Youtube

Pin On Conserve 2

Hellena Din Bucataria Mea Alt Fel De Ardei Iute La Borcan

Ardei Iute Tocat La Borcan Cu Telina

Reteta Mix Picant Dulce Acrisor De Ardei Iuti

Salata De Ardei Iuti Caietul Cu Retete

Reteta Salata De Ardei Bulgaresti

Ardei Iute Tocat In Otet Marinagospodina

Salata De Ardei Iuti Caietul Cu Retete


You have just read the article entitled Ardei Iute Tocat La Borcan Cu Ceapa. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfit.blogspot.com/2021/02/ardei-iute-tocat-la-borcan-cu-ceapa.html

Belum ada Komentar untuk "Ardei Iute Tocat La Borcan Cu Ceapa"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel