Andreea Balan La Spital

Săndel bălan tatăl cântăreței a petrecut noaptea trecută în spital după ce i s a făcut rău scrie cancan ro. Ulterior artista a oferit lămuriri cu privire la acest subiect incomod.

Andreea Bălan Speculează La Maximum Situația In Care Se Află Face Reclamă Pe Mii De Euro De Pe Patul De Spital Stiri Mondene

Andreea bălan a ajuns iar pe mâinile medicilor.

Andreea balan la spital. Cântăreaţa andreea bălan a suferit o nouă operație a treia intervenție și de pe patul de spital îşi ţine fanii la curent cu starea de sănătate. Andreea bălan internată pentru a treia oară în spital. Andreea bălan a aflat azi noapte că tatăl ei a ajuns la spital.

Inițial despre andreea bălan s a crezut că s a crezut și a pierdut virginitatea la vârsta de 15 ani atunci când a trăit o poveste de dragoste cu ionuţ manea partenerul ei de dans din videoclipul piesei moşule ce tânăr eşti. Iulia moise 8 ianuarie 2020 andreea bălan și familia sa au mers într o vacanță de vis cu prilejul sărbătorilor. Medicii de acolo i au pus diagnosticul de enterocolită și se pare că și ella fetița mai mare este în aceeași situație.

Artista andreea bălan a început să aibă probleme de sănătate imediat după operația de cezariană când a venit pe lume cea de a două fetiță. După cele două intervenții suferite a sângerat din nou. Vacanța noastră a luat o întorsătură neașteptată și neplăcută.

A ajuns de urgență la spital. Nu uita sa te abonezi pentru a vedea mai multe vloguri. Vedeta a fost supusă la trei intervenții chirurgicale și din păcate problemele au început să apară din nou la trei luni de la operațiile pe care le a suferit.

Andreea bălan și george burcea au ajuns de urgență la un spital din mauritius deoarece clara fiica lor cea mică s a simțit foarte rău. Apropiații vedetei spun că bărbatul a fugit la un spital din ploiești îmbrăcat în trening și desculț. îi scădea pulsul autor.

Din cauza hemoragiilor s au format niște hematoame care vor trebui operate. Ea spune că se simte din ce în ce mai bine dar va mai sta câteva zile în spital.

Udpate Primele Imagini Cu Andreea Balan La Spital Chiar Artista A Dat Vestea

Andreea Balan In Urma Celor Scrise Azi In Presa Confirm Facebook

Andreea Bălan De Urgență La Spital Pentru A Treia Oară Cantăreața Trebuie Operată Din Nou Ce I S A Intamplat

Andreea Bălan A Rupt Tăcerea Ce S A Intamplat De Fapt In Spital Capital Ro

Andreea Bălan Prima Declarație și Prima Poză Cu Fetița De La Spital

Andreea Bălan S A Filmat In Spital Cantăreaţa A Povestit Prin Ce A Trecut Vreau Morfină Că Mor Video

Andreea Bălan Primul Mesaj De Pe Patul De Spital

Surpriză La Spital Pentru Andreea Bălan Cine A Venit Să O Viziteze Libertatea

Andreea Bălan Primele Declaraţii Si Poze De Pe Patul De Spital Artista A Explicat De Ce Are Nevoie De O Nouă Operaţie


You have just read the article entitled Andreea Balan La Spital. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfit.blogspot.com/2021/03/andreea-balan-la-spital.html

Belum ada Komentar untuk "Andreea Balan La Spital"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel