Lista Firme Radiate Din Registrul Comertului

Numărul firmelor radiate a crescut în primele şase luni din 2018 cu 1 19 comparativ cu perioada similară din 2017 ajungând cele mai multe radieri au fost înregistrate în municipiul bucureşti 6 492 firme cu 10 29 mai puţine faţă de primele şase luni din 2017 şi în. Cele mai multe radieri au fost înregistrate în municipiul bucureşti 4 329 de firme cu 48 32 la sută mai puţin faţă de ianuarie iulie 2019 şi în judeţele cluj 1 312 minus 52 31 la sută constanţa 1 221 minus 39 94 la sută şi timiş 1 174 minus.

Arhive Registrul Comertului Botosaninews Ro

Potrivit datelor oficiului national al registrului comertului 141 de firme si au suspendat activitatea 111 au fost dizolvate iar 460 de societati au fost radiate din regisitrul comertului.

Lista firme radiate din registrul comertului. Acest numar contine atat firme active cat si firme aflate in dizolvare sau care au fost radiate. 3 din legea nr. Comparativ cu mai mult.

Datele de contact sunt gratis doar pentru firme active nu si pentru firmele radiate sau pfa uri sau profesii liberale. 8 şi 9 revin acţionarilor. Totusi din totalul de 14 261 de firme mai functioneaza 14 014 in conditiile in care 247 de societati au fost radiate.

Firmele sunt grupate în patru categorii și anume. 10 bunurile rămase din patrimoniul persoanei juridice radiate din registrul comerţului în condiţiile alin. Radiate cu sediu radiate fără sediu.

In primele sapte luni ale acestui an 712 firme din judetul vaslui au iesit de pe piata. La nivel regiunii sud est din care face parte şi galaţiul scăderea numărului de firme radiate a fost de 55 la sută. în celelalte judeţe din regiunea sud est buzău a înregistrat după primele nouă luni ale anului 1 431 de radieri 66 4 la sută tulcea 829 radieri 28 13 la.

Numarul firmelor afisat pentru fiecare judet reprezinta totalitatea firmelor de tip s c p f a inregistrate la registrul comertului incepand cu anul 1990. Mai putine firme inchise decat in 2016. Firme înregistrate la registrul comerțului până la data de 20 noiembrie 2019.

Din punct de vedere statistic constanţa a înregistrat o creştere de doar 12 58 la sută a radierilor însă numeric acest lucru înseamnă în acest an 2 408 firme radiate faţă de 2 139 firme radiate anull trecut. Serviciul accesibil după autentificare vă ajută să descărcați fișiere conținând starea firmelor verificată în trei surse registrul comerțului ministerul de finanțe și anaf. Pentru a plati apasa aici toate informatiile despre firma oficiul national al registrului comertului cif 24216886 pe site ul firme info sunt informatii publice.

Acest drept se prescrie în termen de 6 luni de la comunicarea încheierii de radiere. Datele publicate de oficiul national al registrului comertului onrc arata ca alte 389 de firme sunt in curs de infiintare. Radiate cu sediu radiate fără sediu.

Firmele sunt grupate în patru categorii și anume. Uploadați o listă de cui uri și puteți comanda fișierul detaliat cu starea acelor firme primiți întâi un raport sumar gratuit.

Firme Inactive Conform Anaf

Lista Firme Radiate Din Registrul Comertului

Stare Firme

Onrc Dă Termenul Vezi Data La Care Vor Fi Radiate Pfa Urile Argeș știri

Oficiul National Al Registrului Comertului

Lista Firme Radiate Din Oficiu

Lista Firme Radiate Din Oficiu

Doc 700 De Companii Vor Fi Radiate Din Oficiu Lista A Fost Publicată In Monitorul Oficial Bizlaw

Oficiul National Al Registrului Comertului


You have just read the article entitled Lista Firme Radiate Din Registrul Comertului. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfit.blogspot.com/2020/11/lista-firme-radiate-din-registrul.html

Belum ada Komentar untuk "Lista Firme Radiate Din Registrul Comertului"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel