Clanul Sportivilor Mircea Nebunu

Casa în care s a intervenit este cea a lui mircea nebunu care a fost condamnat joi la 8 ani de închisoare. Potrivit anchetatorilor vasile băluş zis sile fratele mai mic al lui mircea nebunu ar fi băut luni noapte într un local de pe şoseaua olteniţei din sectorul 4 bucureşti împreună cu un cunoscut de al său.

Mircea Nebunu Razboi Cu Mircea Ursu Youtube

Nu copia sau reposta videoclipul dacă îți place adaugă l la favorite si.

Clanul sportivilor mircea nebunu. Bebino şeful clanului sportivilor din bucureşti. Bataie ca in filme intre bibiloi si bebino pe vacaresti. Nu copia sau reposta videoclipul dacă îți place adaugă l la favorite si aboneaza te.

Sase mebri ai clanului sportivilro au fost arestati preventiv pentru 29 de zile la propunerea procurorilor diicot. Clanurile sportivilor care au speriat românia. Bătăi soră cu moartea de la campioni.

în seara în care a primnit condamnarea la 9 ani de închisoare mircea nebunu nu s a grăbit deloc să meargă la cea mai apropiată secție de poliție pentru a se preda. Lumea interlopă din bucurești este în fierbere. în spital a fost internat și un alt bărbat care a participat la încăierare însă nu este membru al clanului.

Ba chiar dimpotrivă el și a strâns o parte din echipă pentru a și lua rămas bun de la ei având în vedere că în dosarul clanurilor mircea a încasat o pedeapsă dură din partea magistraților. Acesta a fost tăiat pe aproape tot corpul iar un deget i a fost amputat. Cine s a înscăunat șef al clanului sportivilor în locul lui mircea nebunu.

Console si accesorii gaming un scandal teribil ar urma să înceapă între mircea băluș zis nebunu și nicușor dumitrescu cunoscut drept bibiloi miza fiind supremația în cartierul berceni unde clanul sportivilor își are sediul central primul care ar fi noul șef al lumii interlope nu a stat pe gânduri și i a dat. Război total în lumea interlopă din românia. Numele la o mica parte din clanul sportivilor.

șeful clanului sportivilor marius alecu a ajuns la spital după ce a fost implicat intr o răfuială. Fratele lui mircea băluş alias mircea nebunu a fost înjunghiat aseară în urma unui scandal izbucnit într un bar din sectorul 4. Home clanul sportivilor.

Clanul sportivilor printre altele este vinovat şi de agresarea unui sportiv de performanţă care după bătaia primită în 2006 nu şi a revenit nici acum. Radu cristian rosca robert florin nica emil mircea balus zis mircea nebunu alexandru dinu alias alin pittbull ul daniel george albu cunoscut sub numele de pittbull gheorghe mustata nicusor dumitrescu zis bibiloi florian dragomir alias papagalul tudor alecu cunoscut ca joe demirel octav. Noul lider la clanului sportivilor mircea balus 35 de ani zis mircea nebunu a fost interceptat atunci cand ameninta mai multi patroni dar si interlopi din clanuri rivale.

șeful clanului sportivilor. 102 ani de închisoare.

Bătaie Intre Clanul Sportivilor și Clanul Cămătarilor 1 Bărbat Impușcat

Cu Cine A Ajuns Să Se Bată Parte N Parte șeful Clanului Sportivilor Motivul Incredibil Pentru Care Mircea Nebunu A Călcat Un Om In Picioare

Clanul Sportivilor Greu De Răpus Evenimentul Zilei

Gigi Becali Protejat De Mircea Nebunu și Sandu Geamănu In Penitenciarul Rahova

Mircea Nebunu Cel De Temut Interlop Din Clanul Sportivilor Youtube

Mircea Nebunu Liderul Clanului Sportivilor Intervine In Scandalul Dintre Abi și Alex Velea Să ș Youtube

Imagini Exclusive Cu Mircea Nebunu Săltat De Mascați Ce Făceau Prietenii Interlopului In Tot Acest Timp Video

Pin On Vdtonline Com

Lider Al Clanului Sportivilor Prins După Ce A Dat Spargeri In Elveția Alături De Iubită Evenimentul Zilei


You have just read the article entitled Clanul Sportivilor Mircea Nebunu. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfit.blogspot.com/2021/05/clanul-sportivilor-mircea-nebunu.html

Belum ada Komentar untuk "Clanul Sportivilor Mircea Nebunu"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel