Raru De La Antena Stars

Antena stars live și emisiunile postului tv pot fi urmărite online pe platforma antenaplay. Andrei ștefănescu va prezenta alături de nasrin ameri matinalul de weekend la antena stars.

Raru Si Nasrin Dans Incendiar Cei Doi S Au Contopit Pe Ringul De Dans Star Matinal De Week End Antenastars Ro

Momente emoționante în platoul antena stars.

Raru de la antena stars. Dorian popa îi face o surpriză lui raru. Vj raru pleacă de la antena stars după patru ani. A primit cadouri din partea colegilor de muncă și a început să plângă în direct.

Antena stars este un post de televiziune privat din românia înființat în 9 aprilie 2007 sub numele de antena 2 care face parte din trustul media intact prin intermediul rețelelor de cablu și a celor de satelit. Raru cele mai frumoase momente la star matinal de weekend. Potrivit informațiilor paginademedia ro acesta va prezenta ultimele emisiuni în acest weekend 24 25 februarie între orele 9 00 și 13 00.

Vj raru a venit la antena stars în urmă cu patru ani și jumătate. Plecarea de pe platoruile antena stars a lui vj raru pe numele real cornel moraru i a întristat mult atât pe colegii de platou cât și pe telespectatori. Cornel moraru vj raru realizatorul emisiunii star matinal de weekend va pleca de la postul tv antena stars.

Vj raru la spital cu branula în braţ. Vj raru despre andra tandraş. Pe de altă parte cântăreaţa de muzică populară crede că acest format i se potriveşte mănuşă.

E cea mai sexy star news. Miercuri 18 decembrie 2013. Fostul prezentator tv a publicat un mesaj pe rețelele de socializare iar prietenii virtuali i au urat succes în carieră.

Joi 24 august 2017. Acest site este creat si administrat de digital antena group. Anunţul a fost făcut de prezentator pe reţelele de socializare.

Echipa star matinal de weekend are o colegă nouă și trebuie neapărat să vezi cum arată. Cornel moraru alias vj raru realizatorul emisiunii star matinal de weekend va pleca de la postul tv antena stars. Star matinal lider de piaţă ieri între 9 30 13 00.

Acesta va prezenta ultimele emisiuni în acest weekend 24 25 februarie între orele 9 00 și 13 00. După opt luni de absenţă din tv vj raru s a întors la antena stars. O ana radu a fost înlocuită la antena stars unde prezenta emisiunea star chef alături de nicolai tand cu emilia ghinescu după un an de colaborare.

Vești proaste pentru fanii matinalului de weekend. Cornel moraru pe numele său real a revenit la star matinal de weekend emisiune de la care chiar el plecase în luna februarie. Raru şi anda adam vor fi gazdele vedetelionului pe antena stars.

Potrivit informațiilor paginademedia ro vj raru va prezenta ultimele emisiuni în acest weekend 24 25 februarie între orele 9 00 și 13 00. Ce a păţit vedeta antena stars. El face cuplu pe sticlă cu nasrin ameri.

Vineri 23 februarie 2018. Raru cele mai frumoase momente la star matinal de weekend. Marti 11 februarie 2014.

Star matinal de week end.

Who Was Replaced By Raluca Dumitru And Răzvan Botezatu

Cine Ii Va Lua Locul Lui Vj Raru După Plecarea De La Antena Stars Noul Prezentator Al Emisiunii Star Matinal De Weekend Va Fi Un Cantăreț Cunoscut Stiri Vedete Avantaje Ro

Cine Ii Va Lua Locul Lui Vj Raru După Plecarea De La Antena Stars Noul Prezentator Al Emisiunii Star Matinal De Weekend Va Fi Un Cantăreț Cunoscut Stiri Vedete Avantaje Ro

O Nouă Plecare De La Antena Stars Cine Ii Va Lua Locul Click Mobile

Vj Raru S A Intors In Televiziune Ce Emisiune Prezintă Click Mobile

Vj Raru și A Dat Demisia De La Antena Stars După Patru Ani Cine Este Noul Prezentator Heynews Ro

C51cgh3vi7zu5m

Vj Raru și A Dat Demisia De La Antena Stars După Patru Ani

Raru Ultima Editie La Star Matinal Youtube


You have just read the article entitled Raru De La Antena Stars. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfit.blogspot.com/2021/05/raru-de-la-antena-stars.html

Belum ada Komentar untuk "Raru De La Antena Stars"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel