Idei Din Tara Lui Andrei

Competiţia idei din ţara lui andrei organizată de omv petrom şi fundaţia pact a desemnat câştigătorii celor 19 proiecte de educaţie care vor primi circa 200 000 de euro pentru implementa. Castigatorii si au transformat ideile in proiecte care contribuie la schimbarea in bine a zeci de comunitati de pe teritoriul tarii.

Tara Lui Andrei

Cele mai multe idei din tara lui andrei vin din domeniul educatiei 133 57 vizeaza domeniul dezvoltarii comunitare iar 44 sunt solutii legate de mediu.

Idei din tara lui andrei. în sesiunea de primăvară au fost finanțate 10 proiecte și în cea de toamnă 11 de proiecte. Abonează te la newsletter ul nostru ca să primești ultimele noutăți despre proiectele noastre. Persoane fizice indivizi ong uri unități instituții de învățământ din sistemul public școală liceu școală profesională universitate etc.

Atât este valoarea maximă a proiectului de mediu din prahova care va fi finanţat prion programul idei din ţara lui andrei pădurea mea casa mea este un proiect inițiat de ademed. în primele cinci ediții ale competiției idei din țara lui andrei omv petrom a oferit finanțări în valoare totală de circa 700 000 de euro pentru 70 de proiecte desfășurate în 30 de județe precum bihor dolj buzău gorj hunedoara vâlcea mureș maramureș și botoșani. Câștigătorii vor fi anunțați în 5 iulie.

Am luat la cunoștință de politica de confidențialitate. Competiția idei din țara lui andrei ediția 2015 este organizată în parteneriat cu fundația pact o organizație neguvernamentală activă în domeniile dezvoltării comunitare și economiei sociale. Cea dintâi este votul public ce se va desfășura în perioada 7 18 decembrie 2015 și va reprezenta 40 din punctajul final.

Cea de a doua etapă va avea loc între 7 decembrie 2015 și 13 ianuarie 2016 când juriul idei din țara lui andrei va analiza ideile primite iar evaluările lor vor reprezenta 60 din totalul punctajului. Competiția idei din țara lui andrei ediția 2017. Este dedicat dezvoltării durabile protecției mediului și a diversității.

în 2013 s au desfășurat 2 ediții ale competiției idei din țara lui andrei și au fost alocate granturi în valoare totală de 160 000 de euro. 8 idei din domeniul educației 10 pentru dezvoltare comunitară și 3 pentru mediu au fost susținute cu granturi de până la 5 000 sau 15 000 de euro. Vrei să fii la curent cu toate noutățile din țara lui andrei.

De asemenea bucuresti si judetul ilfov au cele mai multe proiecte in competitie 20 din numarul total de inscrieri urmate de judetul cluj cu 6 din proiectele propuse si neamt cu 4. Pe parcursul celor trei editii de pana acum ale competitiei idei din tara lui andrei omv petrom a oferit finantari in valoare totala de 360 000 de euro pentru peste 40 de proiecte sociale.

Omv Petrom A Dat Finantari Totale De 150 000 Euro In Cadrul Idei Din Tara Lui Andrei 2016 Nonguvernamental

Tara Lui Andrei Finantare Ro

Idei Din Tara Lui Andrei Ziar De Cluj

160 000 Euro Pentru Idei Din Tara Lui Andrei Green Report

Cum Să Castigi Un Proiect In Idei Din ţara Lui Andrei Prahova Economica

Castigatorii Competitiei Idei Din Tara Lui Andrei Au Fost Selectati The Csr Report

Omv Petrom Finanțări De 200 000 Pentru Tara Lui Andrei

Tara Lui Andrei

Idei Din Tara Lui Andrei


You have just read the article entitled Idei Din Tara Lui Andrei. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfit.blogspot.com/2021/04/idei-din-tara-lui-andrei.html

Belum ada Komentar untuk "Idei Din Tara Lui Andrei"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel